Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Acél grillserpenyő 2 füllel Mineral B Elements De Buyer
Acél grillserpenyő 2 füllel Mineral B Elements De Buyer
41 080 Ft

Acél grillserpenyő 2 füllel Mineral B Elements De Buyer

Acél grillserpenyő 2 füllel Mineral B Elements De Buyer
Acél grillserpenyő 2 füllel Mineral B Elements De Buyer
38x26 cm-es bordázott felületű, természetes anyagból készült, öntöttvas grillserpenyő, amit bármeny hőforráson, akár faszenen is tud használni, valamint természetesen indukciós főzőlapon is. A De Buyer Mineral B Element család fő jellemzője a környezetbarát alapanyag és a bevonatmentes felület, aminek köszönhetően hő hatására sem szabadulnak fel káros anyagok. Természetes méhviasz bevonata gondolskodik a serpenyő tapadásmentességéről. Az első használat előtt mindenképpen ki kell égetni a serpenyőt, hogy biztosítsuk tartósságát és egy örök darab maradjon a konyhában.
Anyag
Acél méhviasz bevonattal
Hosszúság
38 cm
Gyártó
De Buyer
Szélesség
26 cm
Sorozat
Mineral B
Rendelhető
41 080 Ft
Részletek
A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.
Használati utasítás vasserpenyőkhöz
Az első használat előtt a serpenyőt forró vízzel öblítse le. A Mineral B Element sorozat serpenyőit gyári méhviasz bevonattal kapja kézhez, amit szivaccsal távolítson el, amíg vékony réget viasz marad rajta. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt és kezdje el a kiégetést. Ehhez öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat hagyja lehűlni a serpenyőben, majd öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.
Az ételek elkészítéséhez mindig használjon zsíradékot. Ha ételmaradék marad a serpenyő felületén, mosogatószer nélkül ledörzsölheti szivaccsal. Ezután törölje szárazra a serpenyőt, lehetőleg ne áztassa és soha ne tisztítsa mosogatógépben.
Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.
Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz. Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.

Adatok
Mosogatógépbe rakható
nem
Indukciós főzőlapon használható
igen
Sütőbe rakható
igen
Cikkszám
5640-02
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek