Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Country vaslábas De Buyer Mineral B Element 2 füllel
Country vaslábas De Buyer Mineral B Element 2 füllel
26 350 Ft

Country vaslábas De Buyer Mineral B Element 2 füllel

A De Buyer Mineral B Element magasfalú country környezetbarát lábasa rendkívül jó hőátadással rendelkezik ezért kiválóan alkalmas az ételek kérgesítésre, pirításra, grillezésre. Magas falának köszönhetően nagyobb mennyiségben készíthetjük el az egyébként az elkészítés során több mozgatást igénylő ételeinket, anélkül, hogy azok az edényből kipotyognának. Anyaga természetes méhviasz bevonatú acél, ami tapadásmentességét a használat során nyeri el, aminek következtében a felület sötétedik. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is, nyele szegecsekkel rögzített vas. Sütőbe maximum 200 fokon és legfeljebb 10 percig rakható.
Gyártó
De Buyer
Magasság
7 cm
Súly
1 kg
Sorozat
Mineral B
Rendelhető
26 350 Ft
Részletek
A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.
Használati utasítás vasserpenyőkhöz
Az első használat előtt a serpenyőt forró vízzel öblítse le. A Mineral B Element sorozat serpenyőit gyári méhviasz bevonattal kapja kézhez, amit szivaccsal távolítson el, amíg vékony réget viasz marad rajta. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt és kezdje el a kiégetést. Ehhez öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat hagyja lehűlni a serpenyőben, majd öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.
Az ételek elkészítéséhez mindig használjon zsíradékot. Ha ételmaradék marad a serpenyő felületén, mosogatószer nélkül ledörzsölheti szivaccsal. Ezután törölje szárazra a serpenyőt, lehetőleg ne áztassa és soha ne tisztítsa mosogatógépben.
Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.
Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz. Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.

Adatok
Tulajdonságok
indukciós főzőlapra, sütőbe rakható
Mosogatógépbe rakható
nem
Indukciós főzőlapon használható
igen
Sütőbe rakható
igen
Cikkszám
5654-24
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!