Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue
Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue
11 960 Ft

Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue

Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue
Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue
Kék acél serpenyő De Buyer Force Blue
A De Buyer serpenyők Force Blue sorozata 2mm vastag kiváló hőátadási tulajdonsággal rendelkező acélból készülnek. Felületi hőkezeléssel az acélt kékítik, ami megvédi az oxidációtól. Tapadásmentességét az első kiégetés és a folyamatos használat során nyeri el, kémiai tapadásgátlóktól mentes. Magas, kiszélesedő az edény alján lekerekített pereme lehetővé teszi, hogy az étel könnyen forgassuk benne vagy tányérra tálaljuk. Extra erős nyele szegecsekkel rögzített. Kíválóan alkalmas ételek sütésére, pirítására vagy kérgesítésére. Indukciós főzőlapon mérsékelt hőfokon használható.
Gyártó
De Buyer
Magasság
4 cm
Súly
0,95 kg
Sorozat
Kék acél
Raktáron
11 960 Ft
Részletek
A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.
Használati utasítás vasserpenyőkhöz
Az első használat előtt a serpenyőt forró vízzel öblítse le. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt és kezdje el a kiégetést. Ehhez öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat hagyja lehűlni a serpenyőben, majd öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.
Az ételek elkészítéséhez mindig használjon zsíradékot. Ha ételmaradék marad a serpenyő felületén, mosogatószer nélkül ledörzsölheti szivaccsal. Ezután törölje szárazra a serpenyőt, lehetőleg ne áztassa és soha ne tisztítsa mosogatógépben.
Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.
Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz. Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.
Adatok
Mosogatógépbe rakható
nem
Indukciós főzőlapon használható
igen
Sütőbe rakható
igen
Cikkszám
5300-20
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!