Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer
Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer
34 390 Ft

Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer

Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer
Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer
Steak ajándékcsomag Steaklover De Buyer

Tökéletes ajándék húsimádóknak!

Tartalma: 1 db 26cm átmérőjű De Buyer Mineral B vasserpenyő, ami kifejezetten steakek és magas hőt igénylő húsok elkészítéséhez ajánlott

1 db 14 cm magas acél szekezettel ellátott borsörlő

1 db rozsdamentes acél húsfogó csipesz

Esztétikus csomagolásban!

Anyag
Acél méhviasz bevonattal
Gyártó
De Buyer
Sorozat
Mineral B
Rendelhető
34 390 Ft
Részletek

A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.
Használati utasítás vasserpenyőkhöz
Az első használat előtt a serpenyőt forró vízzel öblítse le. A Mineral B Element sorozat serpenyőit gyári méhviasz bevonattal kapja kézhez, amit szivaccsal távolítson el, amíg vékony réget viasz marad rajta. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt és kezdje el a kiégetést. Ehhez öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat hagyja lehűlni a serpenyőben, majd öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.
Az ételek elkészítéséhez mindig használjon zsíradékot. Ha ételmaradék marad a serpenyő felületén, mosogatószer nélkül ledörzsölheti szivaccsal. Ezután törölje szárazra a serpenyőt, lehetőleg ne áztassa és soha ne tisztítsa mosogatógépben.
Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.
Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz. Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.

 

Az alábbi videón megnézheti, hogyan égesse ki új vasserpenyőjét:

 

Adatok
Mosogatógépbe rakható
nem
Indukciós főzőlapon használható
igen
Sütőbe rakható
igen
Cikkszám
5610-03
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek