Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Zusto családi csomag 3 kg
Zusto családi csomag 3 kg
15 550 Ft

Zusto családi csomag 3 kg

Zusto családi csomag 3 kg
Zusto családi csomag 3 kg
Zusto családi csomag 3 kg
A Zùsto egy szabadalmaztatott és egyedülálló, kiváló minőségű cukorhelyettesítő, amely 1:1 arányban helyettesíti a cukrot. A Zùsto-val készített ételek ugyanazt a ízt, aromát és állagot adják, mint amit a cukornál megszoktunk. Kulináris élmény és használat szempontjából is a Zùsto áll a legközelebb a cukorhoz a ma elérhető cukorhelyettesítők közül. Emellett egészséges alternatívát is jelent, hiszen 100%-ban vegán, növényi rost alapú termék.

A Zùsto kevesebb, mint 100 kcal-t tartalmaz 100 grammonként. Ez négyszer kevesebb, mint a cukor. A Zùsto alacsony glikémiás indexű (GI) és nem tartalmaz emészthető szénhidrátokat. A glikémiás index azt jelzi, hogy a szénhidrátok milyen gyorsan alakulnak át glükózzá és szívódnak fel a véráramban.

Mindenkinek ajánljuk, aki kerülni szeretné a hozzáadott cukrot tartalmazó termékeket, különösen a cukorbetegek és a fogyni vágyók számára hasznos.
Súly
3 kg
Raktáron
15 550 Ft
Részletek
A ZÙSTO® egy forradalmi, jelentős rosttartalommal rendelkező 1:1 arányú funkcionális cukorhelyettesítő, mely kizárólag természetes eredetű, jóváhagyott összetevőkből épül fel. Más cukorhelyettesítőkkel összehasonlítva a Zùsto® rendelkezik a cukor több előnyös tulajdonságával.

A Zùsto® a Brüsszeli és Genti Egyetem Tudományos Professzori Kara között 14 éven át zajló együttműködés eredménye. Az elkészült termék innovatív áttörést jelent a világ cukor piacán.

Speciális, nem emészthető, vízben oldódó növényi rostokból épül fel, melyek mind természetes eredetűek. Speciális összetétele lehetővé teszi a hagyományos cukor 100%-os, azaz 1/1-es arányú helyettesítését (bármely cukrot tartalmazó készítményben), mindeközben megtartja a cukor szerkezeti és érzékszervi tulajdonságait. A Zusto nem egy egyszerű édesítőszer, hanem cukorhelyettesítő, ezért a legjobban olyan területeken használható, ahol a hagyományos cukor előnyös tulajdonságaira szükség van: édesség, ízérzet, szerkezeti felépítés. Bármilyen cukor tartalmú élelmiszerben kiváló helyettesítő alternatíva lehet, többek között: pékáruk, jégkrém és müzli gyártás, cukrászat, csokoládé ipar, lekvár és jam gyártás, édességek, kekszek, karamella, gofri, palacsinta stb….

Zùsto® főként kukorica és cikória élelmi rostjait tartalmazza, melyek biztosítják a hagyományos cukor édes ízét és struktúráját.
Adatok
Egységár
3830 Ft / kg
Cikkszám
Z003
Tömeg
3 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!