Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Blog

Ajándékötletek

2022.04.27 14:18
Ajándékötletek

Ha valami igazás haszos ajándékot keres, ezekkel biztos nem fog mellé.

 

Több ajándékcsomag is felkerült a kínálatunkba, kedvünkre válogathatunk közülük aszerint, hogy a majdani használó miket szeret, mennyire mozog otthonosan a konyhában, családos vagy csak 1-2 személyre főz, stb. Annyi biztos, hogy a praktikusan összeállított csomagok minden darabjára jellemző a csúcsminőség, mindezt egy esztétikus csomagolásba öltöztetve. Bármelyiket is választjuk, biztosan nem fogunk mellé, hiszen egytől-egyig színvonalas és hasznos dolgokat tartalmaz azok számára, akik szoktak főzni. A csomagok tartalmaznak angol nyelvű recepteket és tippeket a használathoz.

 

Palacsintaparti box

Gyermekes családokban nagyon gyakran készül palacsinta, ezért is egy masszív, egész életre szóló vasserpenyő a csomag fő eleme. A box ezen kívül tartalmaz egy ecsetet az olaj felviteléhez és egy spatulát a palacsinta átfordításához.

 

Steaklover csomag

Csomag húsimádóknak. A steak és egyéb magas hőmérsékletet igénylő húsok elkészítéséhez ajánlott vasserpenyő mellett egy mutatós borsörlő és egy húsfogó csipesz is lapul a csomagban. Külön-külön is sokoldalúan használhatóak a konyhában!

 

Veggielover box

Tökéletes választás, ha egy igazán színvonalas csomagot keresünk. A csomagban egy univerzális, tapadásmentes serpenyő található, aminek a nyele fa borítást kapott, emiatt nem csak nagyon praktikus, hanem rendkívül esztétikus is. Ehhez egy színben harmonizáló borsörlőt is kapunk és egy szintén fából készült spatulát, amivel nem ejthetünk sérülést a tapadásmentes bevonaton.

 

 

Pizza box

Ki ne kedvelné a pizzát? Ezzel a készlettel még az elkészítéséhez is kedvet kapunk! Összesen 4 sütőlemezt tartalmaz, amiből 2 perforált és 2 sima felületű acéllemez. Ezen kívül még egy pizzavágó és egy spatula helyet kapott a boxban.

 

 

 

 

Edénykészlet

Kétféle edénykészlet egy kisebb és egy nagyobb.  Egy háztartás igényei szerint összeállítva, díszdobozban. Fő jellemzőjük a multi-layer edénytest, ami azt jelenti, hogy az edény teljes teste egy anyagból készül, vagyis nem szakad meg a hővezetés az edény alja és az oldala közötti illesztésnél. Indukciós főzőlapon használható edények, a nyelük szegecsekkel rögzítve a tartósság jegyében.