Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Öntöttvas grillserpenyő De Buyer Mineral B Element
Öntöttvas grillserpenyő De Buyer Mineral B Element
31 610 Ft

Öntöttvas grillserpenyő De Buyer Mineral B Element

A De Buyer Mineral B Element grillserpenyője kiválóan alkalmas különféle húsok elkészítésére, bordázott felületének köszönhetően konyhájában egész évre biztosíthatja a kerti grillezések hangulatát. Anyaga természetes méhviasz bevonatú acél, ami tapadásmenteségét a kiégetést követően a használat során nyeri el, aminek következtében a felület sötétedik. Minden hőforráson használható, beleértve az indukciós főzőlapot is, nyele szegecsekkel rögzített vas. Sütőbe maximum 200 fokon és legfeljebb 10 percig rakható
Gyártó
De Buyer
Magasság
4,5 cm
Súly
2,3 kg
Sorozat
Mineral B
Raktáron
31 610 Ft
Részletek
A közel 190 éves múltra visszatekintő francia De Buyer vállalat mára több, mint kétezer konyhai főző és sütő kiegészítőt gyárt. A tradicionális módszert a technológia fejlődéssel ötvözve biztosítják minden egyes edény, serpenyő vagy konyhai kiegészítő kiváló minőségét, legyen szó háztartási vagy ipari felhasználásról.
Használati utasítás vasserpenyőkhöz
Az első használat előtt a serpenyőt forró vízzel öblítse le. A Mineral B Element sorozat serpenyőit gyári méhviasz bevonattal kapja kézhez, amit szivaccsal távolítson el, amíg vékony réget viasz marad rajta. Ezt követően törölje szárazra a serpenyőt és kezdje el a kiégetést. Ehhez öntsön olajat a serpenyőbe, úgy, hogy a felületet 1 mm vastagon ellepje, majd füstölésig hevítse az olajat. Az olajat hagyja lehűlni a serpenyőben, majd öntse ki és papírtörlővel törölje szárazra. A serpenyő a használat során nyeri el tapadásmentességét, amit a felület elsötétedése jelez.
Az ételek elkészítéséhez mindig használjon zsíradékot. Ha ételmaradék marad a serpenyő felületén, mosogatószer nélkül ledörzsölheti szivaccsal. Ezután törölje szárazra a serpenyőt, lehetőleg ne áztassa és soha ne tisztítsa mosogatógépben.
Időnként ápolja serpenyőjét! Hevítsen benne konyhai sót, majd papírtörlővel törölje át. A só segít eltávolítani a serpenyőre tapadt ételmaradékokat. Ezután törölje át olajos papírtörlővel és száraz helyen tárolja.
Minden vasserpenyő nyele extra erős acéllap, amit magas teherbírású szegecsekkel rögzítenek a serpenyőhöz. Az acél kiváló hővezető anyag, ezzel biztosítja a gyors és egyenletes sütést. Indukciós tűzhelyen ajánlott közepes hőerősséget használni.
Adatok
Mosogatógépbe rakható
nem
Indukciós főzőlapon használható
igen
Sütőbe rakható
igen
Cikkszám
5613-32
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek