Kérdése van? Hívjon minket! +36202103881

Blog

Chasseur öntöttvas edények, a konyha mindenesei

mester-konyha.hu
mester-konyha.hu
2021.07.07 11:38
Chasseur öntöttvas edények, a konyha mindenesei

A konyha mindenese és egyben dísze is lehet.

Használható főzőlapon, sütőben, kemencében, sőt még grillen is. Készíthetünk benne pörkölteket, leveseket, húsokat, egytálételeket vagy kenyeret... Méltán a konyha Jolly Jokere.


Az öntött vas edények fő erénye a kimagaslóan jó hőtartás, ezért ezt az edényt előszeretettel használjuk lassú és alacsony hőfokon történő "slow cooking" főzéshez és sütéshez. A teljesen zárt belső térben az ételek párolódnak és egyben sülnek, miközben a tápértékek nem vésznek el. 

 


Az öntöttvas edények méltán válnak a konyhai eszközök kedvenc darabjává, hisz egyszerűen készíthetünk benne omlós és szaftos egytálételt. Emblematikus megjelenésének köszönhetően tálalásra is kiválóan alkalmas. Használaton kívül pedig a konyha ékes dísze lehet. 

Chasseur öntöttvas edény


Használható minden hőforráson, beleértve az indukciós főzőlapot és a sütőt is. Az edényt két fogantyúval szállítjuk, egy sárga rézzel és egy rozsdamentes acél fogantyúval kifejezetten a sütőben való használathoz. Elérhető több méretben, piros és mattfekete színekben, kerek vagy ovális formakivitelben. A kínálatunkat megtalálja ide kattintva.